Om mig

KÆRE KUNDER!

Jeg har  lukket mit booking system, og gået fra, da jeg går på barsel om lidt.  Så jeg må desværre skuffe de af jer, der har forsøgt at booke en tid. 😉

Min barsel slutter til August 2019.

Frisørsalonen blive drevet af søde og dygtige Lærke Rose. Så de af jer der vil blive i salonen, kan roligt booke en tid hos Lærke.

Hendes hjemmeside hedder laerkerose.dk.  Telefon +45 30 82 89 34

Vidst du har spørsmål, kan du skrive til mig på

annetholme@gmail.com

Med venlig hilsen Anne Turid

 

 

 

——————————————————————————————————————————————–

Min vision er at drive en frisørsalon, hvor faget betragtes som et seriøst håndværk

Jeg har fokus på at klippe trendy- og holdbare frisurer, hvor mit udgangspunkt er din hårstruktur, hovedform, udseende og personlige stil. Samtidig er det vigtigt, at du hjemme foran spejlet, kan genskabe frisuren uden, at det bliver for kompliceret.

Jeg er altid lyttende samtidig med, at jeg giver professionel rådgivning, der er skræddersyet til dit hår, og dine behov.

Mit øje for perfektion, hviler på en høj faglighed. En faglighed, der bygger på oplæring bland frisørfagets bedste håndværksmestre. Derfor benytter jeg mig også af fagets mest raffinerede teknikker, både når jeg klipper og farver.

Salon Anne Turid ligger på indre Nørrebro, stemningen er afslappet og hyggelig . Mine kunder fortæller mig, at i min salon føler de sig hjemme, og de ved, at de forlader stedet glade og med lækkert hår!

Emma_03

I November 2017 startede søde Lærke Rose som frisør i salonen. Vi har to individuelle frisørvirksomheder, men deler lokalet.

indenfor